Bursa'da gözaltına alınanların sayısı 98'e yükseldi

Bursa merkezli Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınanların sayısı 98'e çıktı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Temmuz 2016 12:48, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Bursa'da gözaltına alınanların sayısı 98'e yükseldi

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY'ye yönelik başlattığı operasyon sürüyor.

Eski Bursa Valisi Şahabettin Harput, eski Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, eski Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve eski İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar'ın dün yakalandığı operasyonda, eski Bursa Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Saydam'ın da gözaltına alındığı bildirildi.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısı 98'e yükseldi. Bunların önemli bölümünün iş adamı olduğu, aralarında eski bürokrat, doktor, mali müşavir ve avukatların da bulunduğu öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yürütülen ve Bursa'nın önde gelen iş adamlarının yakalandığı operasyon kapsamında gözaltı sayısının artabileceği kaydedildi.

Uğur Ulu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber