Başbakan: Akıncı üssü kapatılacak

Başbakan Binali Yıldırım, Kazan'daki mitingde konuştu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 29 Temmuz 2016 14:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Binali Yıldırım, Kazan'daki mitingde konuştu

Başbakan Binali Yıldırım: "Sizler tek yürek oldunuz, tek bilek oldunuz, darbecilerin önünde dimdik durdunuz. Şimdi buradan, Kazan Meydanı'ndan bütün herkese ilan ediyorum. Hainlerin yuvalandığı o hain Akıncı Üssü kapatılacaktır ve orası şehitlerimizin anısının yaşatılacağı bir yer haline getirilecek."

Başbakan Yıldırım: "Bu milletin canından, kanından, dişinden tırnağından artırarak verdiği paralarla alınan o tanklar, o uçaklar, o helikopterlerden bombaları, mermileri acımasızca sizin üzerinize atanların hesabını soracağız, burunlarından fitil fitil getireceğiz."

Başbakan Yıldırım: "Şunu bilmenizi istiyorum, bu aziz vatanı, bu aziz milleti bölmeye, parçalamaya hiç ama hiç kimsenin gücü yetmeyecek. Bu darbenin sorumlusu Amerika'daki o terörist başını illa da getireceğiz, Türkiye'ye getireceğiz."

Başbakan Yıldırım: "15 Temmuz Türkiye'nin ikinci büyük kurtuluş mücadelesinin adıdır. 15 Temmuz'u her yıl 'Demokrasi Şehitleri Günü' olarak anacağız. O gün sokağa çıktınız, 15 gün oldu sokaktasınız, meydanlardasınız. Türkiye'ye sahip çıkıyorsunuz, Kazan'a sahip çıkıyorsunuz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber