Hainleri kaçırmak için hastane oyunu

FETÖ, hapisteki cuntacılar ve imamları kaçırmak için müdür ve gardiyanların belirlenmesi talimatını verdi. Plana göre; hainler önce hastaneye sevk edilecek, sonra kaçırılacaktı!

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 30 Temmuz 2016 08:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hainleri kaçırmak için hastane oyunu

LEVENT ALBAYRAK

15 Temmuz'da darbeye kalkışan FETÖ'ye bağlı askerler bir bir yakalanıyor. Ama terör örgütü yeni hain planlarını devreye sokmak için arayışlarını sürdürüyor. Darbe girişimi sonrası tutuklanan rütbeli teröristleri ve imamları kaçırmak için paralel yapının Adalet Bakanlığı'ndaki hücrelerini harekete geçtiği ortaya çıktı. İstihbarat birimleri tüm cezaevlerinde uygulanmak istenen planı deşifre etti. Plana göre, FETÖ'nün lider kadrosu, cezaevlerinde çalışan gardiyan, şoför, müdür, müdür yardımcılarının belirlenmesi talimatını verdi.

NÖBETİ DEĞİŞTİR, FİRARI SAĞLA

Türkiye'yi bölmek isteyen hainlerin sinsi planları ise şöyleydi: "FETÖ mensubu çalışan gece vardiyasına geçecek. Eğer o gece görevli değilse, mesai arkadaşıyla yer değiştirecek. Sonrasında kaçırılması planlanan kişinin bir şekilde hastaneye sevki sağlanacak. Başka bir grup da hastaneden o FETÖ üyesini kaçıracak!"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber