Öğretmene üçüz bebek şoku

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Aralık 2006 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, üçüz bebek sahibi olan öğretmen Ahmet Çimen, masrafları karşılayamadığı için kendilerine uzanacak bir yardım eli beklediğini söyledi.

Ereğli Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Öğretmeni Ahmet Çimen, 2006 yılını hem çok şanslı, hem de üzüntü içinde geride bıraktığını ifade etti. 5 yaşında bir kız çocuğa sahip olan ve kirada oturan Ahmet Çimen, memur maaşıyla geçinmeye çalışırken, eşi Gülhan Çimen üçüz bebek dünyaya getirdi. Çimen ailesi, bir yandan büyük sevinç yaşarken, bir yandan da çocukların aylık masraflarını nasıl karşılayacaklarını düşünmeye başladı. Ahmet Çimen, 2'si kız biri erkek olan üçüzlere Ebru, Senem ve Furkan ismini verdiklerini belirterek, "Ebru, kalp kapakçıklarındaki bir sorun nedeniyle Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesi Çocuk Kardiyoloji bölümü yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Üçüzlerin doğumuyla eşim de ben de çok sevindik. Ancak masrafların altında da ezilmeye başladık. Aldığım öğretmen maaşıyla 4 çocuğa bakmakta zorlanıyorum. Bir de, Ebru'nun sağlık sorunları çıktı. İlaç tedavisi cevap vermez, doktor ameliyat derse, hastane masraflarını nasıl karşılayacağımızı bilemiyorum" dedi.

Ahmet Çimen, üçüz bebeklerden Senem ve Furkan'ın gayet sağlıklı olduğunu ve eşinin hasta olan kızıyla Ankara'da bulunması nedeniyle, anneanneleri tarafından bakıldığını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber