Tatbikatı bırakıp Gülen'e koştular

Konya Jet Üssü'nde görevli bir astsubay, geçtiğimiz yıl ABD'ye 'Emerald Warrior' isimli tatbikata giden 8 MAK'çıdan 6'sının tatbikatı yarıda keserek 2 bin kilometrelik mesafede bulunan Gülen'in Pensilvanya'daki malikanesini ziyaret ettiğini söyledi.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 31 Temmuz 2016 08:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tatbikatı bırakıp Gülen'e koştular

Mustafa Sait Özkan

Fetullah Terör Örgütü'nün (FETÖ) yuvalandığı önemli yerlerden biri olan Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görevli Astsubay T.Y tanık sıfatıyla verdiği ifadede, FETÖ'nün yaptıklarına ilişkin önemli detaylar verdi. 2015 yılında kendisi dahil 8 kişinin Amerika Florida'da 'Emerald Warrior' isimli bir tatbikata gittiklerini anlatan T.Y tatbikatın ilk haftasından sonra komutanların grubu ikiye ayırdığını söyledi.

2 BİN KM. UZAKTA

"Bu esnada tatbikat devam ediyordu" diyen T.Y "Seçilen Astsubaylar Fatih Aydemir, Ceyhun Mumcu, Ömer Vurgun, Halil Burak Balcı, Astsubaylar Erdoğan Durgun, Yunus Dağcı'yı 2 bin kilometre uzakta olan New York'a gönderdiler. Turistik gezi gibi gözüküyordu ancak bu seyahatin Pensilvanya'daki Gülen'in yanına ziyaret amaçlı olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber