FETÖ 7 milyon AK Partili'nin mal varlığına el koyacaktı

Aylar önce yurtdışına kaçan Osman Özsoy'un 15 Temmuz darbe girişiminden bir ay önce katıldığı yayında FETÖ mensuplarına mesajlar verdiği ortaya çıktı. FETÖ mensuplarına "Finale geldik bu günler yakında bitecek.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 01 Ağustos 2016 07:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
FETÖ 7 milyon AK Partili'nin mal varlığına el koyacaktı

FETÖ'cü profesör Osman Özsoy'un, darbe girişiminden bir ay önce, 14 Haziran'da yaptığı açıklamalarla terör örgütünün planlarını deşifre ettiği ortaya çıktı.

"İnsanlar rahat olsunlar" diyen Özsoy, Her şeyi televizyon ekranlarından söylemek durumunda değiliz. Çok güzel günler geliyor. Hizmet hareketindeki insanları çok yoğun günler bekliyor" ifadelerini kullanıyor.

Çirkin sözler: Mal varlıklarına 2 gün sonra çökebilirsiniz

AK Parti'nin tüm üyelerinin mal varlığına el konacağını belirten Özsoy, "Finalleri böyle olmasaydı" diyerek böyle tehdit ediyor:

"AKP'nin tüm üyelerinin tamamının mal varlığına 2 gün sonra çökebilirsiniz. Köprüler yapıldı, yüz binlerce dönüm arazi orada el değiştirdi. Kısaca yazık oldu diyorum, finalleri böyle olmasaydı diyorum."

Sunucunun "Ümitvar açıklamalarınız insanlara ümit veriyor" sözlerinin ardından ise, açıklamalarını abartı için söylemediğinin altını çizen darbe sevici profesör, "Bildiklerimi de söylemiyorum. Şehitler öldüklerini bilmiyorlarsa, ölüm acısı almıyor demektir. Bundan daha keyif bir şey var mı?" ifadelerini kullanıyor.

"Keşke profesör yerine albay olsaymışım"

"Türkiye'deki gidişatın çok yakın sürede değişeceğini" iddia eden ve "Bu şeyleri değiştirmek çok kolay" diyen Özsoy, "Beklenmedik şeyler mi olacak" sorusuna ise, şu karşılığı veriyor:

"Ben profesör olacağıma keşke albay olsaymışım, bu süreçte daha fazla katkım olurdu."

Bunun üzerine sunucu, "Nasıl katkınız olurdu" diye sorunca, "Söyledim bitti. Bir albay olsam bu ülkeye daha fazla hizmet edermişim" diye niyetini açıkça ortaya koyuyor.

"AK Parti'nin kendisini devlet zannetmeye başladığını" söyleyerek hadsiz açıklamalarına devam eden Özsoy, Bill Clinton'ın ABD Başkanı olduğu sırada mahkemeye çıkarılmasını, başka bir ülkede cumhurbaşkanının görevden alındığına dikkat çekerek, "Delvet AKP'den ibaret değildir, bu iş böyle bitmeyecek" diyor.

Yüzde 50'ye hakaret: Bunlar kuru kalabalık

Darbe senaryosunun da açık açık konuşulduğu programda, Türkiye'deki sağcılara aşağılayan Osman Özsoy şunları söylüyor:

"Yüzde 50 desteğini iplemeyin. Alt yazı geçin, yarın sokağa çıkma yasağı var diye, bak bakalım sokağa çıkıyor mu kimse. Bütün darbeler cuma günü oluyor, hocalar namaza bile çıkmıyor. Türkiye'de insanların demokrasiye sahip çıkmak gibi hassasiyeti yok. Bunlar kuru kalabalıklar. Yine 3 tane yürekli komünist Taksim meydanını zorlayacaktır. Bir tane sağcı aydın bile çıkmayacaktır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber