TBMM anteyli kağıtla fuhuş ihbarı yapan Vekil: Devlet için yaptım

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 16 Aralık 2006 09:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM antetli kağıtla fuhuş ihbarı yapan AKP Samsun Milletvekili Demir "İddialarımın arkasındayım" diyerek, amacının devletin parasını kurtarmak olduğunu öne sürdü.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, SABAH'ın dünkü manşetinde yer alan, bir kadın memurun "uygunsuz vaziyette" basıldığına dair iddiaları TBMM antetli kağıtla ihbar ettiğine dair haber üzerine "İddialarımın arkasındayım" dedi. Yazdığı yazıyla "talimat vermediğini" ileri süren Demir, "Bir vatandaş olarak kurumu bilgilendirdim. Devlet parasını kurtardım" diye konuştu. Sigorta İşleri Müdürlüğü'nde çalışan kadın şef A.Ç. ile ilgili iddialarının "çok önemli" olduğunu savunan Demir, şöyle dedi:

"BU BİR İHBAR MEKTUBU"

"Vatandaşın parası gönül ilişkisi uğruna feda ediliyor şeklinde iddia vardı. İncelenmesi için bu iddiayı yazımda dile getirdim. Kaldı ki kendisi dilekçe vererek tayin olmak istedi. Teyzemin oğlu, onun yerine gelmedi, zaten kurumda imza yetkisine sahip dört kişiden biriydi. Bu bir ihbar mektubudur. Talimat değildir. Ben onu sürün, sürdünüz mü, gibi konulara girmedim. Benim girişimimden sonra ilgili inşaat firması borcunu taksitlendirme yaptı, amacıma ulaştım. Ben devletin ve milletin vekiliyim. Amacım devletin parasını kurtarmaktı. Hasmane tutumum yok."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber