Okulun badana ve temizliğini öğretmenler yaptı

Muş Gazi İlkokulu'nda görevli öğretmen ve idareciler, öğrencilerin yaz tatili dönüşü daha iyi bir ortamda eğitim görmeleri için okulun badana ve temizliğini üstlendi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Ağustos 2016 16:23, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Okulun badana ve temizliğini öğretmenler yaptı

Muş merkeze bağlı Gazi İlkokulu'nda görevli öğretmen ve idareciler, öğrencilerin yaz tatili dönüşünde daha güzel bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri için okulun badanasını ve temizliğini yaptı.

Okul Müdürü Orhan Yılmaz'ın çağrısı üzerine toplanan öğretmen ve idareciler, okulu önce boyadı sonra da temizledi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaz tatiline gitmeyen öğretmen ve idarecileri arayarak "öğrencilere sürpriz yapma" fikrini anlattığını aktardı.

Meslektaşlarının bu talebi tereddütsüz kabul ettiğini belirten Yılmaz, bunun üzerine bir haftada okulu boyadıklarını ve temizlediklerini söyledi.

Daha önce belirledikleri tüm eksikleri İl Milli Eğitim Müdürlüğünden temin ettiklerini vurgulayan Yılmaz, "Bu malzemelerle öğrencilerimizin daha rahat ve temiz bir ortamda eğitim alabilmeleri için çaba harcadık. Okulumuzun bütün ihtiyaçlarını, eksiklerini giderdik. Şimdiden yeni eğitim öğretim yılına hazır. Bize destek olan bütün meslektaşlarıma verdikleri emekten dolayı teşekkür ederim." dedi.

- "Öğrencilerimizin ikinci annesiyiz"

Badana ve temizlik çalışmasına katılan sınıf öğretmenlerinden Hanımşah Yılmaz ise mesleklerinin fedakarlık istediğini ve öğrencilerini kendi çocuklarından ayırmadıklarını dile getirdi.

Böyle güzel bir çalışmanın içinde yer almaktan mutluluk duyduğunu vurgulayan Yılmaz, "Biz öğrencilerimizin ikinci annesiyiz. Okul bizim ikinci yuvamız. Bu nedenle sınıfımızı eğitim öğretime hazır hale getirdik. Heyecanla öğrencilerimizi bekliyoruz." diye konuştu.

Okul müdür yardımcısı Faruk Özkan da yaz tatiline girmeden okulun bütün eksiklerini belirlediklerini anlattı.

Bu eksiklerin giderilmesinin ardından okulda badana ve temizlik çalışması yaptıklarını belirten Özkan, "Personelimizi, öğretmenlerimizi çağırdık. Sağolsunlar geldiler hep beraber boyamızı temizliğimizi yaptık. Çocuklarımızı eğitim öğretime hazır bir şekilde bekliyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber