AVM'de akıl almaz ölüm

Şişli'de bulunan bir alışveriş merkezinin 6'ncı katından atlayan bir kişi, zemin katta yürüyen başka bir vatandaşın üzerine düştü. Talihsiz olayda her ikisi de hayatını kaybetti

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 26 Ağustos 2016 07:25, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
AVM'de akıl almaz ölüm

İstanbul Şişli'de bir alışveriş merkezinde dün 6'ncı kattan atladığı iddia edilen Cenk Tüfekçi, aşağıda bulunan İlhan Güven Akgemik'in üzerine düştü. Hastaneye kaldırılan Tüfekçi ve Akgemik yaşamını yitirdi. Şişli'de bulunan Cevahir Alışveriş Merkezi'nde dün saat 14.00 sıralarında ilginç bir olay gerçekleşti. Görgü tanıklarının iddiasına göre alışveriş merkezinin 6'ncı katında telefonla konuşan Cenk Tüfekçi, cam korkuluklara doğru yaklaştı. Bir anda kendini aşağı bırakan Tüfekçi, zemin katta yürümekte olan İlhan Güven Akgemik'in üzerine düştü. Kısa sürede alışveriş merkezine gelen sağlık ekipleri yerde yatan yaralılara kalp masajı yaptı. AVM'de ise kısa süreli korku ve panik yaşandı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında yaralı iki kişi, ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 6. kattan düşen Cenk Tüfekçi ile üzerine düştüğü İlhan Güven Akgemik doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

KENDİNİ BİR ANDA AŞAĞI BIRAKTI

Olaya şahit olan Yakup Şikak "Cam korkulukların olduğu yerde telefonla konuşuyordu. Birden kendini aşağı bıraktı. Aşağıda bir vatandaşın üstüne düştüğünü gördüm" dedi. Polis ekipleri güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Aynı AVM'de geçtiğimiz ocak ayında da 16 yaşındaki Cengizhan G., 5'inci kattan atlayarak yaşamını yitirmişti.

SERCAN İNCESU

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber