ÖSO'ya talep patlaması

Cerablus'ta TSK'nın operasyonları sürerken Özgür Suriye Ordusu'na katılımlarda büyük bir artış olduğu belirtiliyor. Türkiye'deki kamplara yerleşen birçok Suriyeli, harekatla birlikte IŞİD'le savaşmak için ülkelerine dönüyor.

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 27 Ağustos 2016 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
ÖSO'ya talep patlaması

OĞUZ YETER Karkamış

Türkmen Abdul Hatim (25), "Gaziantep'ten Karkamış'a yürüyerek geldim. Cerablus'a girip IŞİD'i, PKK'yı topraklarımızdan atmak için savaşacağım. Allah Türk askerinden ve Türkiye'den razı olsun. Topraklarımızı temizliyorlar. Menbic'te doğdum büyüdüm orayı da bu belalardan arındıracağız. Savaşmaya gidiyorum inşallah şehit olurum. Şehit olmaya gidiyorum" dedi.

Türk askeri topraklarımızda bu belalarla savaşırken kendini rahat hissetmediğini söyleyen Muhammed Huseyin de "Arkadaşlarımla Gaziantep merkezden yürüyerek buraya geldik. Cerablus'a girip IŞİD ve PKK denen hainlerle savaşacağız. Türk askeri topraklarımızda savaşırken kendimizi rahat hissedemedik. Kendi topraklarımızı kurtarmak için biz de savaşacağız. Bu hainleri temizleyene kadar savaşacağız. Şehit olmak için gidiyoruz. Türkiye'den Allah razı olsun bizlere yine destek oldu" açıklamasında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber