Sakarya Vali Yardımcısı ve 9 kişi adliyeye sevk edildi

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı sonucu yeniden gözaltına alınan Sakarya Vali Yardımcısı Yurtseven ve 9 kişi adliyeye sevk edildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2016 17:02, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Sakarya Vali Yardımcısı ve 9 kişi adliyeye sevk edildi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı sonucu yeniden gözaltına alınan Sakarya Vali Yardımcısı Ahmet Yurtseven ve 9 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılması kararına Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı itirazı sonucu tekrar gözaltına alınan Yurtseven ile aralarında polis, işadamı ile bir kamu görevlisinin bulunduğu 9 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Sakarya'da FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Sapanca Kaymakamı Süleyman Yıldırım tutuklanmış, vali yardımcıları Ahmet Yurtseven ile Ramazan Şahin adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakılmıştı. Yurtseven, Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı sonucu yeniden gözaltına alınmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber