30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2016 10:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'de tören düzenlendi.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü, Hükümet Konağı bahçesinde törenle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'de tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Mardin'de düzenlenen törenle kutlandı.Mardin Valiliği bahçesinde düzenlenen törene Müslüman ve Süryani vatandaşlar da katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Samsun'da tören düzenlendi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tebrikleri kabul etti.

Taksim Cumhuriyet Anıtı'ndaki törene katılanlar, daha sonra İstanbul Valiliği'ne geçti.

Buradaki programda, Vali Şahin, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tebrikleri kabul etti.

Valilikte düzenlenen programa yabancı ülke temsilcileri, mülki ve idari yetkililer, dini cemaat temsilcileri katıldı.

İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla resmi ve sivil kurumlar ile konutlar bayraklarla donatıldı.

Hatay'daki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Ulus Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Törende, Hatay Büyükşehir ve Antakya belediyelerinin mehteran takımları ortak gösteri yaptı.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Kilis'te tören yapıldı. Tören Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlendi. Buradaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Kili Valisi İsmail Çataklı, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin ve Belediye Başkanı Hasan Kara katıldı.

Tekirdağ'da 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Törene çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber