Başbakan, AK Parti'li eski bakanlarla buluştu

Başbakan Binali Yıldırım, istifa eden ve ihraç edilenler hariç AK Parti'li eski bakanlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2016 08:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başbakan, AK Parti'li eski bakanlarla buluştu

Başbakan Binali Yıldırım 2002 yılından bu yana kurulan AK Parti hükümetlerinde görev yapan eski bakanlarla Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi.

Başbakan Yıldırım'ın ev sahipliğinde, Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen akşam yemeğine eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Cevdet Yılmaz, eski Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Ali Babacan ve Yalçın Akdoğan, Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Van Milletvekili Beşir Atalay, Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, eski AB Bakanı Egemen Bağış, eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in de aralarında bulunduğu 50 davetli katıldı.

Yemeğe katılan en dikkat çekici isimse Mehmet Müezzinoğlu oldu. Müezzinoğlu eski Sağlık bakanı olarak davet edildiği toplantı başlamadan, yeni Çalışma Bakanı olarak atandı.

Çankaya Köşkü'ndeki akşam yemeğine AK Parti'den ihraç edilen Yaşar Yakış, istifa eden eski Kültür Bakanı Erkan Mumcu, Ertuğrul Günay ile eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Abdüllatif Şener ise davet edilmedi.

Gecenin geç saatlerine kadar süren toplantıda Başbakan Binali Yıldırım'ın eski kabine üyelerine FETÖ ile mücadele, Fırat Kalkanı harekatı gibi konularda bilgi verdiği ve görüşlerini dinlediği öğrenildi.

Yemek, basına kapalı düzenlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber