Elvan: Artık bundan sonra öyle müdafaa falan yok

Kalkınma Bakanı Elvan: Artık bundan sonra öyle müdafaa falan yok. Bundan sonra nasıl FETÖ'nün inlerine girdiysek, PKK terör örgütünün de DAEŞ'in de hangi terör örgütü varsa tamamının inlerine gireceğiz ve bir kişi kalıncaya kadar, o bir kişiyi de yok edinceye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2016 19:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Elvan: Artık bundan sonra öyle müdafaa falan yok

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Artık bundan sonra öyle müdafaa falan yok. Bundan sonra nasıl FETÖ'nün inlerine girdiysek, PKK terör örgütünün de DAEŞ'in de, hangi terör örgütü varsa tamamının inlerine gireceğiz ve bir kişi kalıncaya kadar, o bir kişiyi de yok edinceye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.

Elvan, Mersin'deki programı kapsamında Kurban Bayramı'nın ilk gününde ziyaret ettiği Toroslar ilçesine bağlı Ayvagediği yaylasında vatandaşlarla bayramlaştı.

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ile parti yöneticilerinin eşlik ettiği Elvan, otobüs üzerinde yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı'nın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Elvan, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğine işaret ederek, vatandaşların 15 Temmuz'dan itibaren devletine, milletine ve ay yıldızlı bayrağa sahip çıktığını belirtti.

Ülkenin büyümesinden, güçlenmesinden ve dünyada söz sahibi olmasından rahatsızlık duyanların bulunduğunu anlatan Bakan Elvan, "15 Temmuz akşamı Fetullahçı Terör Örgütü darbe girişiminde bulundu. Aslında onlar maşaydı, maşayı tutanlar da var elbette. Ama şundan emin olunuz, sizin güçlü desteğiniz sürdüğü müddetçe kim olurlarsa olsunlar, hesapları ne olursa olsun bu millet, devlet ve ay yıldızlı bayrağımız için yapamayacağımız hiç bir şey yok." diye konuştu.

Elvan, Türkiye'nin her bir metrekaresinin sahibinin millet olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Milletimizin gücü sayesinde Allah'ın izniyle buldozer gibi önümüze kim çıkarsa, ne yaparsa yapsınlar ezip geçeceğiz. Vatanımız, milletimiz, bayrağımız ve devletimiz için bunları yapacağız. FETÖ darbe girişiminden sonra yine hain PKK terör örgütü, yine İslamı ve dini kullanan o DAEŞ denen terör örgütü ülkemize ve vatandaşlarımıza yönelik hain eylemlerine arttırarak başladılar. Sayın Başbakanımız da ifade etti. Artık bundan sonra öyle müdafaa falan yok. Bundan sonra nasıl FETÖ'nün inlerine girdiysekPKK terör örgütünün de DAEŞ'in de hangi terör örgütü varsa tamamının inlerine gireceğiz ve bir kişi kalıncaya kadar, o bir kişiyi de yok edinceye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz."

Terörle mücadelenin uzun yıllardır sürdüğünü kaydeden Elvan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunları Tendürek Dağı'ndan, diğer dağlardan, o Irak sınırındaki, o muhteşem dağlardan teker teker temizliyoruz. Bu terör örgütüne destek veren dış mihraklar var. Buradan onlara da sesleniyorum. Siz ne yaparsanız yapın biz öyle bir devlete ve millete sahibiz ki şu Osmanlı'nın torunları, şu Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşlarının yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Aklınızı başınıza alın, kendi işinizle uğraşın, Türkiye ile uğraşmayın. Kim Türkiye ile uğraşmaya kalkarsa o yumruk gibi elimiz tüm gücümüzle başlarında olacaktır."

Bakan Elvan, Türkiye'nin dev projelerle büyüdüğüne dikkati çekerek, Mersin'e de yatırımların devam edeceğini, bu çalışmaların en yakın takipçisi olacaklarını anlattı.

Elvan, beraberinde Mersin Valisi Özdemir Çakacak ile Mersin Şehir Mezarlığı'ndaki şehitliği de ziyaret ederek, şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Şehit aileleriyle de bayramlaşan Bakan Elvan, daha sonra dua okudu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber