Bayram'da yağmur var! İşte gün gün hava durumu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 28 Aralık 2006 10:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yılın ilk günü yurt genelinde yağış beklenmezken, bayram süresince yağmurlu ve sisli bir hava hâkim olacak. Gece sıcaklıkları da normalin altına düşecek. Bu nedenle gizli buzlanmaya karşı yetkililer vatandaşları uyardı. Bayramın ilk üç günü ise İstanbul'da yağış yok.

Arife günü ve bayram süresince hava şöyle olacak:

30 Aralık Cumartesi: Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları yağışlı diğer yerler açık ve az bulutlu geçecek. Yağışlar Marmara'nın doğusu ise Karadeniz kıyılarıda yağmur, Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde kar şeklinde olacak.

31 Aralık Pazar / Bayramın 1. günü: Karadeniz kıyıları yağmurlu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri kar yağışlı, diğer yerler açık ve az bulutlu geçecek. Yurdun iç ve doğu bölgelerinde sabah saatlerinde sis görülecek.

1 Ocak Pazartesi / Bayramın 2. günü: Yeni yılın ilk günü yurtta yağış beklenmiyor. Kuzeydoğu bölgelerimiz paçalı bulutlu, Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimleri sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sisli geçecek.

2 Ocak Salı / Bayramın 3. günü: Batı bölgelerimiz parçalı bulutlu, Marmara'nın batısı ile kıyı Ege yağmurlu, yurdun iç ve doğu bölgeleri sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sisli geçecek.

3 Ocak Çarşamba / Bayramın son günü: Marmara'nın batısı, güney ve kıyı Ege ile Batı Akdeniz yağmurlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber