Belediyede bıçaklı kavga büro kapattırdı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2006 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mamak Belediyesi basın bürosunda dün meydana gelen bıçaklı kavganın ardından, Belediye Başkanı Gazi Şahin basın bürosunu kapattı.

Basın bürosu sorumlusu olarak göreve başladığı belirtilen Cemal İncesoyluer'in, henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı Erol Erdoğan'ı bıçakla yaralamasından sonra, Gazi Şahin duruma el koydu.

Şahin'in talimatıyla basın bürosu bugün kapatıldı. Büroda çalışanlardan, belediyede memur olduğu belirtilen 2 kişi başka birimlerde görevlendirildi. Sözleşmeli olarak çalışan 4 kişinin ise hizmet akitlerinin feshedildi ve 3'ünün kıdem tazminatı ödendi.

Bu arada, olaydan sonra gözaltına alınan Cemal İncesoyluer, çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bıçakla bacağından yaralanan Erol Erdoğan ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin ise olayla ilgili olarak kendisiyle görüşmek isteyen gazetecilerin taleplerine yanıt vermedi.

Cemal İncesoyluer'in daha önce Çorum'un İskilip İlçe Belediyesinde ?başkan yardımcısı? olarak görev yaptığı, hakkındaki iddialardan sonra ilçeden ayrılarak, Ankara'ya geldiği belirtildi. Mamak Belediyesi'nde çalışmaya başlayan Cemal İncesoyluer'in resmi olarak görevlendirilmediği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber