'FETÖ öldükten sonra da yayınlar devam edecek' iddiası

Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk, "Fethullah Gülen öldükten sonra da yaşıyormuş ve konuşuyormuş gibi yayınlar yapılacağını" iddia etti...

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 25 Eylül 2016 16:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'FETÖ öldükten sonra da yayınlar devam edecek' iddiası

Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk, "Fethullah Gülen öldükten sonra da yaşıyormuş ve konuşuyormuş gibi yayınlar yapılacağını" iddia etti.

Bunun Amerika'daki bir "yapı" tarafından gerçekleştirileceğini ileri süren Yeni Şafak yazarı, Fethullah Gülen'in sesli ve görüntülü kayıtlarından "anlık canlı sorulara cevap verebilecek bir alt yapı kurulduğunu" da köşesine taşıdı.

İşte Hasan Öztürk'ün "Feto ölünce ne yapacaklar" başlıklı yazısından ilgili bölümler:

"Fetullah Gülen (Feto) ile ilgili epeyce zamandır elimde olan bir iddiayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Ama önce, yakın geçmişte nasıl bir düzen kurmuşlardı hatırlamamız gerekiyor. Bundan birkaç yıl öncesine kadar şayet Ankara'dan İstanbul'a ya da İstanbul'dan İzmir'e ya da Anadolu'daki her hangi bir şehire otomobiliniz ile seyahat etseniz. Ve o seyahat sırasında radyonuzu açsanız, ister istemez pek çok sefer Feto'nun vaazlarıyla karşılaşırdınız, bu bir!

İkincisi, tıpkı Afrika, Güney Amerika ve Uzak Doğu'da faaliyet gösteren misyonerlerin kitle iletişim araçlarını kullanması gibi, Türkiye'de sayısız radyo ve birkaç televizyon kanalından sürekli sesi ve görüntüsü yayınlandı, Feto'nun.

Şimdi bendeki iddiayı sizlerle paylaşayım.

Feto'nun bugüne kadar yapılan görüntülü ve sesli kayıtları Amerika'da bir "yapı" tarafından depolanmış.

Analizleri yapılmış...

Bu "yapı", Feto öldükten sonra da yıllarca "yaşıyormuş ve konuşuyormuş" gibi o topladıkları görüntü ve seslerle yayın yapmaya devam edecekmiş.

Dahası, anlık canlı sorulara cevap verebilinecek alt yapı da kurulmuş!

Bütün bunlar elbette bir iddia. Gerçekleşme ihtimali çok az. Ama unutmayalım, bu şarlatanın en az 40 yıllık bir arşivi var. İkincisi özellikle 17/25 Aralık darbe teşebbüsünde çok bariz gördük, görüntü ve ses kayıtlarının montajında epeyce mahirler.

Demem o ki, ağababaları bu şarlatanın ölümünden sonra da başımızı ağrıtmaya devam edecek. Mücadele uzun soluklu olacak, nefesimizi iyi ayarlayalım."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber