Şırnak'ta şehit olan 3 askerin ailelerine acı haber verildi

Saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Alda'nın Kayseri'deki baba evine, Uzman Çavuş Özdinç'in Adana'daki ve Astsubay Yunus Çiçek'in Afyonkarahisar'daki baba evine acı haber ulaştı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2016 21:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şırnak'ta şehit olan 3 askerin ailelerine acı haber verildi

KAYSERİ - Şırnak-Van karayolunda güvenliği sağlayan askerlere PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Alda'nın (23) Kayseri'deki baba evinde yas var.

Melikgazi ilçesi Osmanlı Mahallesi'nde ikamet eden Kiraz ve Ömer Alda'ya, oğullarının şehadet haberi İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından verildi.

Haberin duyulmasının ardından akraba ve yakınlarının geldiği ailenin evine Türk bayrağı asıldı. 3 kardeşi bulunan şehidin, Kurban Bayramı'nda nişanlandığı öğrenildi.

Şırnak-Van karayolunda güvenliği sağlayan askerlere PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 6 asker şehit olmuş, 2 asker de yaralanmıştı.

AFYONKARAHİSAR - Şırnak-Van karayolunda güvenliği sağlayan askerlere PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Yunus Çiçek'in Afyonkarahisar'daki ailesine acı haber verildi.

Çiçek'in (22) şehadet haberini, Afyonkarahisar'ın Fakıbaba Mahallesi Alibey Sokağı'nda oturan anne Havva ve baba Yılmaz Çiçek'e yetkililer verdi. Acı haber verilirken 112 Acil Servis ekipleri ve ambulans evin önünde hazır bekletildi. Şehidin babaevinin bulunduğu sokağa Afyonkarahisar Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından Türk bayrağı asıldı.

Şehidin babasının evinin önünde toplanan aile yakınları taziyeleri kabul ederken, Kur'an-ı Kerim okundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehidin cenazesinin, yarın ikindi namazına müteakip Afyonkarahisar Asri Mezarlığı içinde bulunan Hava Şehitliğine defnedileceğini bildirdi.

Şehidin, bekar olduğu öğrenildi.

ADANA - Şırnak-Van karayolunda güvenliği sağlayan askerlere PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Tolga Özdinç'in (26), Adana'daki babaevine acı haber ulaştı.

Özdinç'in şehit olduğu haberi, Merkez Çukurova ilçesi Kurttepe Mahallesi'ndeki babası Hakkı ve annesi Havva Özdinç'e askeri yetkililer tarafından verildi.

Acı haber verildiği sırada 112 acil servis ekipleri evin önünde hazır bekletildi.

Ailenin oturduğu Kurttepe Mahallesi'ndeki eve Türk bayrakları asıldı, yakınları ve komşuları taziye için aileyi ziyaret etti.

Oğlunun şehadet haberini alan anne Havva Özdinç fenalık geçirdi.

Şehidin yaklaşık iki ay önce evlendiği ve iki kardeşinden birinin polis olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber