Emekli polis sokak ortasında kurşun yağdırdı

İZMİT'te, galericilik yapan emekli polis 65 yaşındaki Enver Şahin kentin en kalabalık yerlerinden olan Yürüyüş Yolu'nda karşılaştığı, aralarında husumet bulunan kişileri görünce tabancasını çekerek kurşun yağdırdı. Şahin, koşarak kaçmaya çalışan önce Adnan Ayaz'ı, ardından Sezgin Maçka'yı vurdu. 48 yaşındaki Sezgin Maçka hayatını kaybederken, yaralanan Adnan Ayaz ise tedavi altına alındı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Eylül 2016 16:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emekli polis sokak ortasında kurşun yağdırdı

Olay bugün öğle saatlerinde Yürüyüş Yolu'nda meydana geldi. Yürüyüş Yolu'nda bir arkadaşı ile birlikte gezen Enver Şahin, aralarındaki alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan Adnan Ayaz ve Sezgin Maçka ile karşılaştı. Enver Şahin tabancasını çıkartarak 2 kişinin üzerine doğru ilerledi. Enver Şahin'in silahını doğrultması üzerine Adnan Ayaz ile Sezgin Maçka kaçmaya başladı. Enver Şahin koşarak kaçmaya çalışan Adnan Ayaz'ı Hürriyet Caddesi'nde vurdu. Enver Şahin daha sonra Sezgin Maçka'nın peşine düştü. Cumhuriyet Caddesi Yavuz Sokağa giren Sezgin Maçka da kurşunların vücuduna isabet etmesi sonucu yere yığılıp kaldı.

Yürüyüş Yolu'nda bulunanlar dehşeti yaşarken, korku içerisinde etrafa kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil ekipleri geldi. 112 Acil ekibi Adnan Ayaz'ı Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralanan Sezgin Maçka'ya ise olay yerinde kalp masajı yapıldı. Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sezgin Maçka yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, galericilik yapan emekli polis Enver Şahin'i gözaltına alırken, olayda kullandığı tabancaya el koydu. Enver Şahin Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Enver Şahin ile vurduğu kişiler arasında 600 bin TL'yi bulan alacak verecek meselesi olduğu iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Faruk KIYAK

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber