Cumhurbaşkanı kürsüye geldi, Baykal salondan çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni yasama yılının açılışına ilişkin olarak Meclis kürsüsündeki konuşmasına başladığı anlarda dikkati çeken bir sahne yaşandı. Deniz Baykal'ın da aralarında bulunduğu bir grup CHP'linin salonu terk ettiği görüldü.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Ekim 2016 15:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cumhurbaşkanı kürsüye geldi, Baykal salondan çıktı

Yeni yasama yılı açılışı saat 14.00'te başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis'te yapacağı konuşmanın ardından tezkere görüşmelerine geçilecek. TBMM Genel Kurulu, saat 15.00'de Meclis Başkanı Kahraman başkanlığında toplandı.

TBMM giriş kapılarında yoğun güvenlik önlemleri alındığı görüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 14.45 sıralarında Meclis'e geldi. TBMM Genel Kurulu, saat 15.00'te Meclis Başkanı Kahraman başkanlığında toplandı. Kahraman'ın sunuş konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Genel Kurula davet etti. Erdoğan, yasama yılı açış konuşmasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının başlamasıyla birlikte kulise çıkan bazı CHP'lilerin olduğu, Meclis'te bulunanlarca gözlendi. Bu kişiler arasında Deniz Baykal'ın da bulunduğu bildirildi.

Öte yandan HDP'lilerin geçen yılın aksine konuşmanın başladığı esnada salondan çıkmadığı dikkati çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber