Darbeci albay: Bizi rütbelimiz tutuklasın

Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikler'de bulunan darbeci askerlerin, 16 Temmuz sabahı teslim olduğu anlarda kaydedilen görüntüler ortaya çıktı. Darbeci bir albayın, 'bizi rütbemize uygun kişiler tutuklasın, astsubaya yaptırmayın' dediği anlar ve aldığı 'albayın ağzını da bağlayın' yanıtı net bir şekilde duyuluyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Ekim 2016 18:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Ankara bulunan Etimesgut Zırhlı Birlikler'de bulunan darbeci askerlerin teslim olma anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Ortaya çıkan yeni görüntülerde, askerlerin komutanlık binasındaki darbeci üst rütbeli komutanlara yönelik yaptığı operasyon anları yer alıyor.

Görüntülerde dikkat çeken ayrıntı ise, Etimesgut Zırhlı Birlikler'de teslim olan general ve hemen yanındaki albaya plastik kelepçeyi bir astsubayın takması üzerine, darbeci albayla başka bir askerin yaşadığı diyalog.

  1. Ankara Zırhlı Birlikler'de gece boyunca darbeci hainlere karşı mücadele eden kahramanlar 200 tankın Ankara sokaklarına çıkmasına engel olmuştu.

Albayın, "Mümkün olursa bizi rütbemize uygun kişiler tutuklasın, astsubaya yaptırmayın" talebi üzerine başka bir askerin, "Albayın ağzını da bağlayın" şeklinde cevap verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber