Koncuk: Bakan Yılmaz'a şükran borçluyuz

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, mülakatı getirerek eğitime dair tüm sorunları çözen ve bugüne kadar diğer hiçbir bakanın fark edemediği bir alana el atarak eğitime çağ atlatan Bakan İsmet Yılmaz'a teşekkür etti.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Ekim 2016 01:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Koncuk: Bakan Yılmaz'a şükran borçluyuz

Türkiye Kamu Sen Konfederasyonu ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a sosyal medya hesabından tepki gösterdi

Koncuk, Twitter üzerinden şu açıklamaları yaptı:

- İsmet Yılmaz, "Bundan sonra tüm öğretmen atamaları mülakatla yapılacak." dedi.Mülakatla öğretmen alımı ilk defa Yılmaz döneminde uygulandı.

- Bugüne kadar hiç bir milli eğitim bakanının düşünemediği mülakat yöntemini bulduğu için tüm eğitimciler Sn Yılmaz'a şükran borçludurlar!

- Sn Yılmaz'ın bulduğu bu yöntemle Türkiye artık eğitimde çağ atlayacaktır!Mülakat yöntemi eğitim öğretimde tüm problemlerimizi çözecektir!

- Erkan Mumcu, Hüseyin Çelik, Nimet Baş, Ömer Dinçer ve Nabi Avcı'yı kınıyorum, onca bakanlık yaptılar mülakatla öğretmenliği düşünemediler!

- Mülakattan sonra yaşanan bunca haksızlığı görmeyen hala ısrarla mülakatla nitelikli öğretmen seçileceğini söyleyen birbakana ne denilebilir?

- Sn Yılmaz'a şu hakkı da teslim etmeliyim.Bravo Sn Bakan mülakatla öğretmen atayarak tarihe geçtiniz.Öğretmenler sizi hep hatırlayacaktır!

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber