Sınırın fedakar öğretmenleri okul boyadı

Irak sınırında bulunan Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Atatürk İlkokulu'nda görev yapan öğretmenler, öğrencilere sevdirmek amacıyla okulun dış cephesini çeşitli renk ve desenlere boyadı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2016 12:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sınırın fedakar öğretmenleri okul boyadı

Okul müdürü Mehmet Salih Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de desteği ile mesai saatleri dışında okulda görevli öğretmenlerle okulun dış cephesini çeşitli renk ve desenlerde boyadıklarını söyledi.

Bu çalışmayı öğrencilere okulu sevdirmek amacıyla yaptıklarını belirten Öz, "Öğrenciler bu çalışmayı görünce okula gelmek için daha da hevesleniyorlar. Biz onların okula eğlenerek gelmelerini istiyoruz. Bu çalışmanın eğitim öğretime katkı sunacağına inanıyoruz." dedi.

Okula bu yıl atanan ve boyama çalışmasına katılan öğretmenlerden Ayşe Sevinç Özkan ise diğer öğretmen arkadaşlarıyla böyle bir etkinliğin içerisinde yer almaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Yeni geldiği Çukurca'yı güzel bulduğunu ifade eden Özkan, "Okulumuzu öğrencilerimize sevdirmek için rengarenk desenler yaptık. Umarım bu çalışmanın öğrencilerimize bir faydası olur." diye konuştu.

Mehmet Dayan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber