'Halka özledikleri hizmetleri sunmak için göreve geldik'

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) ile Batman'ın Gercüş Belediyesine yapılan görevlendirmenin ardından ilçede başlatılan çalışmalar sürüyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2016 17:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Halka özledikleri hizmetleri sunmak için göreve geldik'

KHK ile Gercüş Belediyesine görevlendirilen Kaymakam Ünal Koç, yaptığı açıklamada, "modern bir ilçe yapmak için" kolları sıvadıklarını söyledi.

İlçe yolları, yeşil alan ve çocuk parklarına yönelik başlattıkları çalışmaların yanı sıra belediyenin araç filosunu genişletmek için de çalışma başlattıklarını dile getiren Koç, Türkiye Belediyeler Birliğinden talep ettikleri itfaiye aracının geldiğini kaydetti.

Belediyede yaptıkları incelemelerde bazı iş araçlarının eskidiğini tespit ettiklerini belirten Koç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliğinden araç talep ettiklerini dile getirdi.

Koç, şöyle devam etti:

"Çöp toplama aracı, yeni çöp konteynerleri, yol süpürme aracı, vidanjör ve arazöz talebinde bulunduk. Sayın Bakanımız olumlu yaklaştı. Belediyeler Birliğinden de yeni bir itfaiye aracı istedik. Çok şükür ilçemizin en büyük eksiği olan itfaiye aracımız geldi. Diğer talep ettiklerimiz de inşallah en kısa sürede gelecek. Yeni araçlarla halka en iyi şekilde hizmet sunacağız. Gercüş halkına özledikleri hizmetleri sunmak için göreve geldik."

Sosyal belediyeciliğin nasıl yapıldığını göstermek istediklerine dikkati çeken Koç, bu kapsamda ellerindeki tüm imkanları kullanacaklarını sözlerine ekledi.

Selman Tür

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber