Eski sevgilisini bıçaklayan mühendise 14 yıl hapis

Eski sevgilisini, kendisinden ayrıldığı için sokak ortasında bıçaklayan mühendise, tahrik ve iyi hal indirimi uygulanmaksızın 14 yıl hapis cezası verildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Ekim 2016 21:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Eski sevgilisini bıçaklayan mühendise 14 yıl hapis

ESKİŞEHİR'de desinatör Tuba Korkmaz'ı (36) kendisinden ayrıldığı için bıçakla ağır yaralayan seramik mühendisi (33) Fatih Sağır, dün yapılan 3'üncü duruşmada mahkeme heyetinin karşısına çıktı.

17 Haziran'da meydana gelen olayda, Fatih Sağır, bir süre ilişki yaşadıktan sonra kendisini terk eden aynı işyerinde çayıştığı desinatör Tuba Korkmaz'ı bıçakla çeşitli yerlerinden yaralayıp kaçtı. Ağır yaralanan Tuba Korkmaz, hastaneye kaldırılırken, Fatih Sağır da kendini bıçakla yaralayarak intihara kalkıştı. Sağır, götürüldüğü hastanede yapılan tedavisinin ardından tutuklandı.

KADIN KURULUŞLARINDAN DESTEK

2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'tasarlayarak canavarca hisle adam öldürmeye tam teşebbüs' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açılan ve geçen duruşmada savcının mütalaasında 20 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istediği tutuklu sanık Sağır, dün mahkeme heyetinin karşısına çıktı. Çok sayıda kadın kuruluşu temsilcileri ve üyeleri de duruşma öncesi Eskişehir Adalet Sarayı önünde toplanarak Tuba Korkmaz'a destek verdi. 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi heyeti sanık Sağır'a önce ömür boyu hapis cezası verdi, ardından olayın teşebbüs aşamasında kalması nedeniyle sanığı 14 yıl hapis cezasına çarptırdı. Heyet, sanık için iyi hal ve tahrik indirimi uygulamadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber