Kadıköy'de zabıta seyyar pilavcıyı dövdü' iddiası

Kaynak : CNN Türk
Haber Giriş : 22 Ekim 2016 22:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadıköy'de belediyenin zabıta ekipleri pilav satan bir seyyar satıcıyı acımasızca dövdü. O anı çevredekiler cep telefonları ile görüntüledi.

Görüntülerde, 4 zabıta, seyyar satıcıyı tezgahından uzaklaştırdıktan sonra yere yatırıyor ardından da dövmeye başlıyor.

Kollarından bacaklarından çekiyorlar, seyyar satıcı yerde 4 zabıtaya direnmeye çalışıyor. O sırada çevredekiler müdahale ediyor.

Seyyar satıcının dayak yediğini görenler zabıtaların yanına geliyor, ayırmaya çalışıyorlar ama nafile. Zabıta ekipleri satıcıyı oradan götürmeye çalışıyor.

Sokak esnafını karga tulumba itekliyorlar, bir ara yerde yatan satıcıya tekme atıyor. Onları ayırmaya çalışan bir başka sokak esnafı geliyor. Ama zabıtalardan biri ona da şiddet uygulayarak uzaklaştırıyor.

Kavgayı ayırmaya çalışanların müdahalesi işe yaramıyor. Fena halde dayak yiyen satıcı, direnmeye çalışsa da başarılı olamıyor.

Zabıta ekipleri pilav satan seyyar satıcıyı kimi zaman yerde sürükleyerek kimi zaman da çekiştirerek götürüyor.

Zabıta dayağına sosyal medyadan büyük tepki gösterildi. Kadıköy Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hukuki soruşturmanın başladığını açıkladı. ''Kadıköy'de bir pazar yerinde yaşanan olayla ilgili hukuki soruşturma başlatılmıştır. Hiçbir şekilde kötü muamele ve şiddeti kabul edemeyiz'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber