Adana'da düğün yolunda kaza: 1 ölü, 10 yaralı

Akrabalarının düğününe giden ailenin içinde bulunduğu araç, Yüreğir ilçesinde seyir halindeyken akaryakıt istasyonundan yola çıkan kamyonla çarpıştı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2016 22:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adana'da düğün yolunda kaza: 1 ölü, 10 yaralı

Adana'da, akrabalarının düğününe giden ailenin içinde bulunduğu otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu, 1 çocuk hayatını kaybetti, 5'i çocuk 10 kişi de yaralandı.

İddiaya göre, akrabalarının düğününe katılmak için Almanya'dan Türkiye'ye gelen Remzi Aktaş'ın (47) kullandığı 01 EEL 07 plakalı kiralık otomobil, Yüreğir ilçesi Doğankent Mahallesi Karataş Caddesi'nde seyir halindeyken, bir akaryakıt istasyonundan yola çıkan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 01 CGL 49 plakalı kamyona çarptı.

Kazanın ardından kamyon sürücüsü olay yerinden kaçarken, araçta bulunan ve yaralanan 6'sı çocuk 11 kişi, ambulansla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören 1 yaşındaki Hasancan Deniz ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, kazanın ardından üzerinde iş makinesi yüklü aracını bırakarak kaçan kamyon sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber