FETÖ'nün kasa zulası patlatıldı

FETÖ'nün sağ kolu Özcan Keleş'in Aksaray'daki villasında yapılan aramada, zemine ve duvarlara gizlenmiş para kasaları çıktı.3 katlı villadaki olağanüstü güvenlik tedbirleri gözden kaçmadı.

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 23 Ekim 2016 06:34, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
FETÖ'nün kasa zulası patlatıldı

Aksaray'da FETÖ/ PDY'ye yönelik soruşturmada, örgütün elebaşı Fetullah Gülen'in gizli kasalarının bulunduğu villa ortaya çıkarıldı. Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kette Fetullah Gülen'in sağ kolu Özcan Keleş'e ait bir villa olduğunu tespit etti. Hakkında yakalama kararı bulunan ve yıllardır ABD'de yaşayan Keleş'in Meydan mahallesindeki 3 katlı 'Nur Konağı' adlı villasına giden polis, kapıyı çilingir yardımıyla açarak içeriye girildi.

DUVARA GÖMMÜŞLER

Villada geniş çaplı arama yapan polis, giriş katının zemininde diğer katlarda ise tüm odaların duvarlarında gizli çelik para kasası buldu. Dışarıdan ve içeriden güvenlik kameralarıyla donatılan villadaki üst düzey alarm sistemi de dikkat çekti. Çilingir yardımıyla açılan kasalar boş çıktı. Özcan Keleş'in hakkında yakalama kararı babası Ömer Keleş'in de örgütün sözde İngiltere imamı olduğu belirlendi. Soruşturma kapsamında 3 eve düzenlenen operasyonda ise FETÖ /PDY üyesi olan ve haklarında yakalama kararı bulunan A. K., L. S. ve M. K. göz altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber