3 canlı bomba aynı karede

Gaziantep'te, çeşitli tarihlerde kendini patlatan DAEŞ'li 3 canlı bombanın aynı karede yer alan fotoğrafı ortaya çıktı.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 23 Ekim 2016 07:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
3 canlı bomba aynı karede

Ankara Gar katliamından iki hafta önce bir araya gelen örgütün sözde Türkiye emiri Yunus Durmaz, yardımcısı Halil İbrahim Durgun ve Mehmet Kadir Cebael, bu saldırıdan sonraki süreçte polis operasyonlarında kendilerini patlatarak öldü.

HÜCRE EVİNDE ÇIKTI

Saldırılarının ardından araştırmalarını sürdüren güvenlik güçleri, Gaziantep'te teröristlerin kaldığı hücre evinde önemli bilgilere ulaştı. Ele geçirilen dijital verilerde, Ankara Gar saldırısından 17 gün önce 23 Eylül'de çekilen fotoğraflara ulaşıldı. Örgütün sözde emiri Yunus Durmaz ile canlı bombaları Ankara'ya götüren Halil İbrahim Durgun ve yine örgütün önemli isimlerinden Mehmet Kadir Cebael'in, patlayıcıların saklandığı Akkent Mahallesi'ndeki deponun önünde bir arada olduğu görüldü.

Yunus Durmaz-Halil İbrahim-Mehmet Kadir Cabael

POLİSİN OPERASYONLARI SÜRÜYOR

Gaziantep sorumlusu Mehmet Kadir Cebael'in kendisini patlatmasının ardından ulaşılan yeni bilgi ve dokümanlar ışığında terör ve istihbarat birimleri, DAEŞ saflarında yer alan kişilere yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Operasyonda gözaltına alınanların sayısı 32'ye yükseldi Polis, örgütün misilleme amacıyla yeni eylem yapma ihtimaline karşı da kentte güvenlik önlemlerini en üst düzeyde tutuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber