KADEM kadınların umudu oldu

KADEM Samsun İl Temsilcisi Meral Kıvırcı, kadınla ilgili her türlü dezavantajlı durumda derneğin konuya müdahil olacağını belirterek, eğitim çalışmalarıyla kadınların ve gençlerin hayata hazırlanacağını söyledi.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 25 Ekim 2016 02:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
KADEM kadınların umudu oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın Başkan Yardımcısı olduğu Kadın ve Demokrasi Derneği'nin (KADEM) Samsun İl Temsilcisi olan Meral Kıvırcı, geçen 29 Eylül'de yeni hizmet binalarının açılışıyla birlikte yapacakları yeni çalışmalar, derneğin hedefleri ile ilgili bilgi verdi. Kıvırcı, 2013 yılında faaliyete geçen KADEM'in Türkiye'deki 15'inci temsilciliğinin Samsun'da açıldığını belirterek "KADEM'in ülkemizdeki mevcut siyasal sosyal ekonomik düzenin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla kadınların birikimlerini yeteneklerini verimli olarak kullanabilecekleri uygun zemin hazırlamak amacıyla kuruluyor" dedi.

HAKLARIMIZI KORUYACAĞIZ

Kıvırcı, "KADEM kadın haklarını koruyarak, demokrasinin hukukun üstünlüğünün ve insan hakları ile temel özgürlüklere saygının çalışmalar yapıyor" diyen Kıvırcı, "Kadının yasal sosyal, hukuksal anlamdaki bütün sıkıntılarında KADEM varlığını gösteriyor. Kadınla ilgili her türlü dezavantajlı durumda KADEM konuya müdahil olacak" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber