Yağışlı hava geliyor (Grafikli)

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Ocak 2007 12:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tüm yurt yarından itibaren yeni bir yağışlı havanın etkisi altına girecek. Marmara, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyılarının yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Gece ve sabah saatlerinde; Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde sis, iç ve doğu bölgelerimizde buzlanma ve don olayı görülecek.

Cuma günü, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun batısı, batı Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.

Rüzgar yurdun güney kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu diğer yerlerde güneyli yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek. Denizlerde, firtına beklenmiyor. Rüzgar; Marmara, batı Karadeniz ve kuzey Ege'de batı ve güneybatı, doğu Karadeniz'de güney ve güneydoğu, güney Ege'de kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4, batı Karadeniz, güney Ege ve doğu Akdeniz'de 5 kuvvetinde esecek.

Yarın, yurdun batı kesimleri parcalı çok bulutlu, sabah saatlerinde Trakya, öğle saatleriden itibaren Marmara'nın güney ve doğusu, kıyı Ege, kuzey Ege'nin iç kesimleri, batı Karadeniz'in batısı, akşam saatlerinden itibarebde güney Ege'nin iç kesimleri, batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, batı Karadeniz'in doğusu ile Samsun ve Çorum çevreleri yağışlı, diğer yerler az bulutlu gececek.

Yağışlar yağmur ve sağanak, iç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun batısı, batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Bilecik ve Çorum çevreleri karla karışık yağmur ve kar seklinde olacak. Yurdun iç ve doğu kesimlerinde sabah saatlerinde sisle birlikte buzlanma ve don olayı görülecek. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yurdun kuzeybatı kesimlerinde kuvvetlice esecek. Denizlerde güney Ege'nin batısında gece fırtınamsı rüzgar bekleniyor. Rüzgar; doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğu, batı Karadeniz ve Ege'de güney ve güneybatı, Marmara'da batı ve güneybatı, Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3-5, gece Marmara'da 4-6, güney Ege'de 5-7 kuvvetinde esecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber