Meslektaşını şehit eden komiser yardımcısı tutuklandı

Poligonda yapılan ateş eğitimi sırasında silahının ateş alması sonucu bir meslektaşının şehit olmasına neden olan Mehmet A. tutuklandı

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 26 Ekim 2016 21:22, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Meslektaşını şehit eden komiser yardımcısı tutuklandı

Sarıyer'deki Adile Sadullah Mermerci Polis Okulu'nda, poligonda yapılan atış eğitimi sırasında silahının ateş alması sonucu Komiser Yardımcısı Erdem Uçar'ın şehit olmasına, bir komiser yardımcısının da yaralanmasına sebep olan Komiser Yardımcısı Mehmet A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adile Sadullah Mermerci Polis Okulu'nda yapılan atış eğitimi sırasında Komiser Yardımcısı Mehmet A.'nın kullandığı silahın kazayla ateş alması sonucu, Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Erdem Uçar şehit olmuş, Komiser Yardımcısı Rasim Erdem de yaralanmıştı.

Olaydan sonra gözaltına alınan Mehmet A., emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığınca ifadesi alınan Komiser Yardımcısı Mehmet A., "taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına sebep olmak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AİLE ŞİKAYETÇİ OLMADI

Şehit Komiser Yardımcısı Erdem Uçar'ın ailesinin, şüpheli Komiser Yardımcısı Mehmet A.'dan şikayetçi olmadığı belirtildi.

Veli SARIBOĞA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber