Mağdurum diyenler ByLock'cu çıkıyor

Mehmet Müezzinoğlu, FETÖ soruşturmalarında "mağduriyet" iddialarını yanıtladı. Müezzinoğlu, "Mağdur edildim diyenler, incelendiğinde ByLock'cularla irtibatlı çıkıyor" dedi.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 27 Ekim 2016 02:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mağdurum diyenler ByLock'cu çıkıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, FETÖ soruşturmasında mağduriyet iddialarını yanıtladı. Müezinoğlu, devletten maaş alıp ihanete edenlere yönelik mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirti. Soruşturmalar kapsamında bakanlıktan 785 kişinin ihraç edildiğini, 463 kişinin de göreve iade edildiğini belirten Müezzinoğlu şunları söyledi:

BAĞLANTILARI TEK TEK ÇIKIYOR

"'Mağdur edildim" diyenlerin durumu, kamuoyuna yansıtıldığı gibi değil. Bir polis çıkıyor, Bank Asya'dan ev kredisi aldığı için görevden atıldığını söylüyor, BylLock'çu ekiple irtibatlı. Bir anne oğlunun suçsuz olduğunu söylüyor, bir bakıyorsunuz ByLock'un aktif olarak içinde. Mağduriyetler analiz ekibimiz tarafından inceleniyor, üç ay gecikmeli de olsa mağduriyet giderilir.

KIDEMDE ORTAK NOKTA YAKALAMALI

Müezzinoğlu, "Bakanlık olarak gündemimizdeki öncelikli iki konu, kamu personel rejimi ve kıdem tazminatı. Kıdem tazminatı nedeniyle işveren işçi almaya korkuyor. İşçi de işini kaybetme endişesi taşıyor. İşverenin de, işçinin de korkusunu giderecek formül bulmamız lazım. Yüzde 70 oranında ortak noktayı yakalarsak, konuyu TBMM'ye getireceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber