Karabük'te bir müftülük personeli tutuklandı

Soruşturma kapsamında açığa alınan ve evinde yapılan aramada da bir dolar ele geçirilen Yenice İlçesi Müftülük personeli tutuklandı, örgütün şifreli haberleşme programı "Bylock"u kullandığı, adliye ve cezaevi "imamı" olduğu öne sürülen bir kişi ise gözaltına alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Ekim 2016 20:35, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Karabük'te bir müftülük personeli tutuklandı

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, bir kişi tutuklandı, bir kişide gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, daha önce FETÖ darbe girişimi soruşturmasında görevinden uzaklaştırılan Yenice İlçe Müftülüğü personeli Mehmet Karaöz, gözaltına alındı.

Evinde yapılan aramada "1 dolar" ele geçirilen Karaöz, emniyetteki işlemlerinin ardından, adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Polis ekipleri ayrıca, örgütün şifreli haberleşme programı "Bylock"u kullandığı, adliye ve cezaevi "İmamı" olduğu öne sürülen Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeli harita mühendisi G.G'yi gözaltına aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber