Halkı sokağa davet eden HDP ve PKK'nın çağrısı karşılık bulmadı

Diyarbakır'da halkı sokağa davet eden HDP ve PKK'nın çağrısı karşılık bulmadı. Belediye işçilerine iş bırakın çağrısı yapan HDP'ye halktan yanıt gecikmedi: Zaten hizmet vermiyorlardı. Bu tehdit tutmaz.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 28 Ekim 2016 01:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Halkı sokağa davet eden HDP ve PKK'nın çağrısı karşılık bulmadı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasının ardından, HDP ve PKK en iyi bildiği işi yaparak halkı hedef aldı. Belediyeye yönelik operasyonla ilgili 'eylem yapın sokakları yakıp yıkın' çağrısına halktan tokat gibi yanıt alarak bir başına kaldı.

KONTAK KAPATTIRDI

HDP'li belediye yöneticileri dün belediye otobüslerine kontak kapattırdı, çöpleri toplatmadı. Sabah evlerinden çıkan vatandaşlar saatlerce duraklarda beklerken biriken çöplerin kokusu ve oluşan çirkin görüntü vatandaşların tepkisini çekti.

BİZİ KORKUTAMAZLAR

Terör örgütü PKK'ya ve HDP'ye destek vermeyerek 'artık yeter' diyen Diyarbakır halkı belediyeye kayyum atanmasını istediklerini belirterek, "HDP'li belediyecilerin en iyi bildiği iş boykot. Bizi otobüsle, çöp toplamamayla tehdit edemezler. Zaten ne zaman hizmet verdiler ki" diyerek tepkisini dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber