Telekom aboneleri 'icralık' oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Ocak 2007 11:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Telekom Mardin İl Müdürlüğü'ne bağlı 71 bin telefon abonesinden 8 bin 877'si borçlarını ödeyemedikleri gerekçesiyle icralık oldu.

Türk Telekom Genel Müdürlüğü'nün başlatmış olduğu "tatlıya bağlayalım" kampanyasından yararlanmak için başlattığı kampanyada Mardin'de şu ana kadar 50 kişinin başvurduğu ifade edildi.

Mardin Türk Telekom İl Müdürü Ahmet Alevcan, 8 Ocak -28 Şubat 2007 tarihleri arasında telekominasyon hizmetlerinin bedeli bulunan borçlu abonelerin Türk Telekom merkezlerine başvurmaları halinde borç faiz indiriminden yararlanabileceklerini söyledi.

Türkiye genelinde yapılan bu kampanyadan 2 milyon abonenin yararlanacağını ifade eden Alevcan, "1990 yılından beri Mardin ve ilçelerinde borçlarını ödemeyen yaklaşık 8 bin 877 abone bulunmaktadır. Bunlardan faizi ile birlikte yaklaşık 2,5 milyon YTL alacağımız vardır. Bu da az bir rakam değildir. Bu kampanya borçlu aboneler için güzel bir fırsattır. Müdürlük bünyesinde oluşturduğumuz yeni ekiple buraya başvuran vatandaşlarımıza kolaylık sağlıyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber