Öğretmen kazadan saniyelerle kurtuldu

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde takla atan bir kargo şirketine ait minibüsün şoförü 32 yaşındaki Mahir Yıldız yaralandı. Kaza anında minibüsün üzerine savrulduğu 42 yaşındaki Tayfun Sedat Tabak ise ani bir hamleyle kaçınca yaralanmadan kurtuldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Kasım 2016 22:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğretmen kazadan saniyelerle kurtuldu

Kaza, bugün saat 14.30 sıralarında, Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Bodrum'dan Bitez'e gelen ve özel bir kargo şirketinde çalışan Mahir Yıldız, iddiaya göre, bir otomobil sürücüsünün kendisini sıkıştırması üzerine, kullandığı 48 BE 475 plakalı minibüsün direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırıma çarparak takla atan minibüs, motosikletine binmek üzere olan İngilizce öğretmeni, evli ve iki çocuk babası Tayfun Sedat Tabak'a doğru yöneldi. Ani bir hareketle kaçan Tabak, kurtuldu, motosikleti ise hasar gördü. Ters dönen minibüsten vatandaşların yardımıyla çıkartılan şoför Yıldız ise ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yaralanmaktan saniyelerle kurtulduğunu anlatan Tabak, "Marketten alışveriş yaptım, dışarı çıktım. Tam motosikletime bineceğim sırada arkamda bir gürültü duydum. Baktığımda minibüsün üzerime geldiğini görünce hemen kaçtım. Minibüs inşaatın duvarına çarparak ters olarak durabildi. Hala olayın şokunu yaşıyorum. Motosiklete binmiş olsaydım, kurtulmam mümkün değildi" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber