Milas-Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde değişiklik

THY: - "Milas-Bodrum Havalimanı'na dış hatlardan aktarmalı olarak gelen yolcularımıza, 31 Mart 2017 tarihine kadar yanda bulunan Genel Havacılık Terminali hizmet verecektir. Havalimanındaki gümrük uygulamalarımız, eskisi gibi devam ediyor"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2016 18:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Milas-Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde değişiklik

Türk Hava Yolları (THY), Milas-Bodrum Havalimanı'na dış hatlardan aktarmalı olarak gelen yolculara 31 Mart 2017'e kadar Genel Havacılık Terminali'nde hizmet verileceğini, havalimanındaki gümrük uygulamalarına eskisi gibi devam edildiğini bildirdi.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, 31 Mart 2017 tarihine kadar Milas-Bodrum Havalimanı'ndan yapılacak dış hat seferi bulunmadığı, seyahatlerinin devamında dış hatlara uçacak yolcuların uçuşlarıyla ilgili işlemlerini iç hatlar terminalinden yaptırabilecekleri belirtildi.

Milas-Bodrum Havalimanı'na dış hatlardan aktarmalı olarak gelen yolculara, 31 Mart 2017'ye kadar yanda bulunan Genel Havacılık Terminali'nin hizmet vereceğine işaret edilen açıklamada, havalimanındaki gümrük uygulamalarının eskisi gibi devam ettiği vurgulandı.

Dış hatlardan aktarmalı olarak Milas-Bodrum Havalimanı'na seyahat eden yolcuları karşılayacak kişilerin Genel Havacılık Terminali'ne ulaşması gerektiği bildirilen açıklamada, "Yolcu yakınları, geçici olarak hizmet veren bu terminale, tabelaları takip ederek ya da yolcu servislerini kullanarak ulaşabilirler. Dış hatlardan gelip Milas-Bodrum Havalimanı'na devam eden yolcularımız için 'freeshop' hizmetinin sunulması için çalışmalar yapılmaktadır. Daha fazla bilgi almak için '+90 252 511 10 00' numaralı TAV Danışma Hattı'nı arayabilirsiniz." ifadeleri kullanıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber