Yeni öğretmenler terör konusunda bilgilendirildi

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Gelecek Ellerinde" projesi kapsamında, 400 öğretmen terör konusunda bilgilendirildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Kasım 2016 17:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yeni öğretmenler terör konusunda bilgilendirildi

Bir düğün salonundaki organizasyonda, 2016 yılında göreve başlayan 400 öğretmen ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, öğretmenlerin, başarıyı hedefleyen çocukların hedeflerine ulaşmasında en büyük etken olduğunu belirtti.

Türkiye'nin en büyük sorunun terör konusu olduğunu dile getiren Alper, şöyle konuştu:

"2015 yılında 14 farklı projeyle 22 bin 351, 2016 yılında ise 18 projeye 29 bin 972 vatandaşımıza doğrudan ulaştık. Terörle mücadele konusunda bilgilendirme ve önleme büro amirliği olarak çeşitli projelerle vatandaşlarımızı bilgilendirmeye çalışıyoruz. Proje kapsamında, 2017 yılı içerisinde daha çok vatandaşımıza ulaşarak terörle mücadele konusundaki önemli bilgileri paylaşıp, öğretmenlerimizi aydınlatmak istiyoruz. Burada amaç gençlere, çocuklara ulaşmak, onlara teşkilatımızı tanıtmak. Polis teşkilatının korkulacak bir teşkilat olmadığını, bilakis güven veren bir teşkilat olduğu bilincini aşılamaya yönelik çalışmamız oldu."

Türkiye'nin geleceği çocuklar için öğretmenler olarak ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya da çocukları önemsemek gerektiğini ve çocukların kaybedilmemesi adına sahip çıkılması gerektiğini kaydetti.

Fatih Sebzeci

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber