'Uyuşturucu'dan kurtulan genç kız, hayatını kaybetti

Antalya'da emniyet müdürlüğünün "Bir bağımlı bir hayat" projesiyle uyuşturucudan kurtulan ve uyuşturucunun zararlarını anlatan "Eğer baştan başlasaydım" adlı tiyatro oyununda oynayan 25 yaşındaki Seçil Aşık, fenalaşması üzerine kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2016 18:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Uyuşturucu'dan kurtulan genç kız, hayatını kaybetti

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün "Bir bağımlı bir hayat" projesiyle uyuşturucudan kurtulan ve ardından uyuşturucunun zararlarını anlatan tiyatro oyununda sahneye çıkan 25 yaşındaki Seçil Aşık, fenalaşması sonucu hayatını kaybetti.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Aşık, dün akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Yüksekalan Mahallesi'ndeki boş bir binada arkadaşı İ.B. ile yemek yediği sırada fenalaştı. İ.B'nin ihbarıyla binaya gelen 112 ekipleri Aşık'ı özel bir hastaneye kaldırdı. Aşık, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis ekipleri boş binada yaptıkları aramada uyuşturucu kullanımına yarayan şırınga buldu.

Aşık'ın cenazesi ise adli tıp morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopsi sonucuna göre Aşık'ın kesin ölüm nedeninin belirleneceği belirtildi. Aşık'ın cesedi, otopsi yapıldıktan sonra yakınları tarafından alınarak Kurşunlu Mezarlığı'nda defnedildi.

Lise ikinci sınıftayken uyuşturucu ile ilk kez tanışan Aşık, Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları sayesinde bağımlılıktan kurtulmuş, drama ve tiyatro eğitimi almıştı. Aşık, uyuşturucuyla mücadele edenlerin ve uyuşturucunun zararlarının anlatıldığı "Eğer baştan başlasaydım" isimli tiyatro oyununda sahne almıştı.

Aşık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ömrü yettiğince uyuşturucu mücadelenin gönüllü neferi olacağını vurgulamış ve düzenli, mutlu ve güzelliklerle dolu bir hayat geçirmek istediğini belirtmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber