Karayollarında durum

Doğubeyazıt-Çaldıran, İkizdere-İspir, Karayazı-Tutak, Tutak-Patnos, Eleşkirt-Ağrı, Köprüköy-Horasan yollarında kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor, Oltu-Narman yolu çalışma nedeniyle trafiğe kapalı bulunuyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2016 09:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karayollarında durum

- Doğubeyazıt-Çaldıran, İkizdere-İspir, Karayazı-Tutak, Tutak-Patnos, Eleşkirt-Ağrı, Köprüköy-Horasan yollarında kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor, Oltu-Narman yolu çalışma nedeniyle trafiğe kapalı bulunuyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Doğubeyazıt-Çaldıran, İkizdere-İspir, Karayazı-Tutak, Tutak-Patnos, Eleşkirt-Ağrı, Köprüköy-Horasan yolları kar ve tipi, Oltu-Narman yolu ise çalışma nedeniyle trafiğe kapalı olduğundan sürücülerin kış şartlarını dikkate alarak, araçlarında zincir, takoz ve çeki halatı bulundurmaları gerekiyor.

Ankara Çevre Otoyolu Eskişehir kavşağı 23. kilometrede Elvankent kavşağı-İncek kavşağı istikameti derz onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım İncek Kavşağı-Elvankent kavşağı istikametinden çift yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanıyor.

Güneyyurt-Ermenek yolunun 28-35 kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 09.30-11.30 ve 14.00-15.30 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber