Yılın en etkili projesine 'Recep Tayyip Erdoğan Özel Ödülü'

AK Parti'nin düzenlediği "Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri" organizasyonu kapsamında, yılın en etkili sivil toplum projesine, "Recep Tayyip Erdoğan Özel Ödülü" verilecek.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2016 11:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yılın en etkili projesine 'Recep Tayyip Erdoğan Özel Ödülü'

COŞKUN ERGÜL

AK Parti, sivil toplumun öneminin altını çizmek adına "Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri" organizasyonu düzenliyor. Yılın en etkili sivil toplum projesine, "Recep Tayyip Erdoğan Özel Ödülü" verilecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, AK Parti Grup Başkanlığına gönderdiği yazıda, güçlü bir Türkiye'nin ancak güçlü bir sivil toplum anlayışı ile mümkün olabileceği düşüncesiyle, "Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri" organizasyonunu hayata geçirdiklerini bildirdi.

Sivil toplum kuruluşlarına olan ilgiyi artırmak, sivil toplumun öneminin altını çizmek ve toplumsal birlikteliği güçlendirmek adına düzenlenen bu organizasyon kapsamında ülkenin dört bir yanında ve uluslararası arenada faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının projelerini ödüllendireceklerini belirten Şahin, şöyle devam etti:

"Organizasyona aday olan sivil toplum kuruluşlarının projeleri; insan hakları, kültür ve sanat, eğitim, kadın, sosyal sorumluluk, yardımlaşma/insani yardım, hayvan hakları, çevre, bilim ve teknoloji, gençlik ve spor olmak üzere 10 ana kategoride yarışacak. Ayrıca yılın en etkili sivil toplum projesine, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız 'Recep Tayyip Erdoğan Özel Ödülü' takdim edilecek. Özel ödüller kapsamında 'en iyi mikro proje' ve 'en özgün yardım projesi' adında iki ödül daha verilecek. Tüm sivil toplum kuruluşları projeleri ile ödüllere aday olabilecek veya vatandaşlarımız ödül almasını istedikleri projeleri aday gösterebilecek."

Başvurular, 1 Aralık-31 Aralık 206 tarihleri arasında "siviltoplumgucluturkiye.com" adresinden gerçekleştirilecek; 1 Ocak-10 Ocak 2017 tarihleri arasında jüri tarafından değerlendirmeye tabi tutulacak.

Ödüller, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geleceği programda sahipleriyle buluşacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber