PTT çalışanından 3.5 aydır haber alınamıyor

KARAMAN'da ayakkabı tamircisi 55 yaşındaki Ramazan Uysal, 3.5 ay önce evden çıkıp otomobiliyle ayrılan ve bir daha dönmeyen posta dağıtıcısı oğlu 27 yaşındaki Ahmet Uysal'dan haber alamıyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Aralık 2016 16:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
PTT çalışanından 3.5 aydır haber alınamıyor

Merkez Ahmet Yesevi Mahallesi'nde oturan PTT'de posta dağıtıcısı olarak görev yapan bekar Ahmet Uysal, geçen 15 Ağustos günü gece 70 FZ 843 plakalı otomobiliyle evden ayrıldıktan sonra bir daha dönmedi. Gece oğullarının eve dönmemesi üzerine ailesi de polise haber verdi. Ancak tüm yapılan aramalara rağmen Ahmet Uysal'ın izine rastlanmadı.

Oğlunun otomobilinin plakasının şu ana kadar hiçbir ilde emniyete ait plaka tanıma sistemine denk gelmediğini belirten baba Ramazan Uysal, şunları söyledi:

"Oğlum Ahmet, 15 Ağustos gecesi saat 23.00 sıralarında evden arabasıyla birlikte ayrıldı. O günden sonra oğlumdan bir daha haber alamadık. Oğlum Ahmet kendi halinde, evinden işine, işinden evine gidip gelen birisiydi. Ahmet'in herhangi psikolojik veya kalıtsal bir hastalığı yok. Kaybolduğu gün polise hemen müracaatta bulunduk. Polis aracın plakasını plaka tespit sistemine girdi. Aracın Karaman'dan çıkmadığını söylediler. Türkiye'nin hiç bir yerinde bu plaka görülmemiş."

Oğlunun hayatından endişe ettiğini ifade eden Ramazan Uysal, "Evladımın hayatından endişe ediyorum. Bu çocuk ve bu araba kuş olup uçmadı. 3.5 aydır biz neler çekiyoruz. Çocuğumdan gelecek bir haber bizleri yeniden hayata bağlayacak. Mersin ve Adana bölgesine uygun yerlere oğlumun larını astırttım. Biz 3.5 aydır rahat uyku uyuyamıyoruz. Her gün oğlumdan gelecek bir habere uyanıyorum. Oğlumu gören, yerine bilen lütfen polisi arasın" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber