İzmit Belediye Başkanı Kızıltepe Belediyesine danışman oldu

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın, İçişleri Bakanlığınca Mardin'in Kızıltıpe İlçe Belediyesine danışman olarak görevlendirildiği bildirildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2016 11:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İzmit Belediye Başkanı Kızıltepe Belediyesine danışman oldu

- İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın, İçişleri Bakanlığınca Mardin'in Kızıltıpe İlçe Belediyesine danışman olarak görevlendirildiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Doğan'ın, 2 hafta önce İçişleri Bakanlığınca yapılan görevlendirme kapsamında Ağrı'nın Diyadin ilçesine gittiği, incelemelerin ardından kısa ve orta vadede hayata geçirilmesi planlanan projeleri açıkladığı belirtildi.

Doğan'a bakanlık tarafından yeni bir görev daha verildiği aktarılan açıklamada, Doğan'ın İçişleri Bakanlığınca yapılan görevlendirme kapsamında Kızıltepe'de belediyecilik tecrübelerini paylaşacağı kaydedildi.

Açıklamada, Doğan'ın kısa süre içinde Kızıltepe'ye giderek temaslarda bulunacağı ifade edildi.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 25 Kasım'daki terör operasyonunda gözaltına alınan Belediye Başkanı Ası ve Başkan Yardımcısı Leyla Salman'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklanmıştı. Kızıltepe Kaymakamı Ahmet Odabaş, Kızıltepe Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber