Devlet Hastanesi'ndeki aşk dedikodusuna inceleme

AYDIN Valiliği, Nazilli Devlet Hastanesi'nde her ikisi de evli olan iki personel arasındaki 'yasak aşk' iddiasıyla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Aralık 2016 15:34, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Devlet Hastanesi'ndeki aşk dedikodusuna inceleme

Nazilli Devlet Hastanesi'nde tıbbi sekreter olarak çalışan ve her ikisi de evli olan 35 yaşındaki Ö.A. ile 34 yaşındaki Y.A., iddiaya göre 15 gün önce öğle tatili sırasında birlikte çalıştıkları odaya girerek kapıyı kilitledi. Bunu gören bir personel, durumu güvenlik görevlilerine bildirdi.

Bir güvenlik görevlisinin çalmasına rağmen kilitli odanın kapısı açılmayınca, durum hastane yetkililerine bildirildi. Bir süre sonra servise gelerek kilidi açılmış olan kapıdan içeriye giren hastane yetkilisi iddiaya göre Ö.A. ve Y.A.'yı içeride otururken buldu. Hastane yetkilisinin neden kapıyı kilitledikleri yönündeki sorusuna, "Para ve fişleri sayıyorduk" yanıtını verdikleri öne sürüldü.

Hastane yetkililerinin iki personel hakkında rapor tuttuğu ve Ö.A.'nın bu olaydan dolayı işine son verildiği öğrenildi. Kadın personel Y.A.'nın ise ücretsiz izne ayrıldığı dile getirildi. Hastane yetkilileri ise böyle bir olay yaşanmadığını belirtti.

Aydın Valiliği ise bu iddialar üzerine soruşturma başlattı. Valilikten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bazı yerel ve ulusal basın organlarında 'Nazilli Devlet Hastanesi'nde yasak aşk skandalı' başlıklı haber yayımlanması üzerine konuyla ilgili olarak Valiliğimizce inceleme başlatılmış olup, inceleme neticesi kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber