Suruç Belediyesi ev onaracak

İçişleri Bakanlığınca KHK kapsamında belediyeye görevlendirmenin yapıldığı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde fen işlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik hizmetleri de veriliyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2016 19:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Suruç Belediyesi ev onaracak

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname kapsamında Suruç Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Tarık Açıkgöz, ilçede ihtiyaç sahibi bir ailenin evinin belediye tarafından onarılacağını bildirdi.

Suruç Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yıllardır adeta hizmete susayan ilçe halkına hak ettiği hizmetle buluşturmak için belediye her alanda çalışma yapıyor.

İlçede çevre ve fen işleri çalışmalarına ağırlık veren Açıkgöz, bir taraftan da sosyal belediyecilik anlayışıyla halkın ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik faaliyetlerde ağırlık veriyor.

Kenar mahalledeki vatandaşların evine de konuk olan Açıkgöz, Cumhuriyet Mahallesi'nde ziyaret ettiği ihtiyaç sahibi 7 çocuklu Doğan ailesinin fertleriyle görüştü.

Aile reisi Hasan Doğan ile sohbet ederek dertlerini dinleyen Açıkgöz, çocuklara da oyuncak hediye etti.

Ailenin evinin belediye tarafından onarılacağını bildiren Açıkgöz, "Ailemizin durumu ortada; evin sıvası yok, mutfak yok, banyo yok. Ailemizin tüm sorunlarını yapacağımız tadilatla gidereceğiz. Ev baştan aşağı yenilenecek. Ailemiz diğer ihtiyaç sahibi aileler gibi bundan sonra kontrolümüz altında olacak." ifadelerini kullandı.

Rauf Maltaş

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber