Belediye Başkanı'ndan 'dolarını boz' çağrısı

ŞANLIURFA Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kent genelindeki reklam panolarına "Milli para berekettir. Doları boz, oyunu boz" yazılı afişler astırdı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Aralık 2016 13:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Belediye Başkanı'ndan 'dolarını boz' çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Dolarlarınızı bozdurun; altına, Türk Lirası'na çevirin' çağrısı üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kent genelindeki billboardlara Türk bayrağı üzerine "Milli para berekettir. Doları boz, oyunu boz" yazılı afişler astırdı. Kentin en işlek cadde ve bulvarlarındaki billboardlara asılan afişleri gören vatandaşlar, Türk ekonomisine katkı sunmak için dövizlerin bozdurularak Türk Lirası'na destek verilmesi gerektiğini söyledi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından ekonomide bir darbe yapılmasının önüne geçilmesi ve ekonominin canlanması için Türk Lirası'na sahip çıkılması gerektiğini ifade eden esnaf Mehmet Emin Sönmez, şöyle dedi:

"15 Temmuz darbe girişiminin ardından ekonomiye de darbe yapılmak istendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın başlattığı kampanya çok önemli ve her Türk vatandaşı dövizini bozdurarak kampanyaya destek vermelidir. Bizlerde vatandaş olarak doları olanların dolarlarını bozdurup ekonominin canlanmasını istiyoruz."

Ömer PINAR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber