Darbe komisyonu Atatürk Havalimanı'nda

TBMM 15 Temmuz ve FETÖ/ PDY Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu üyeleri bugün Atatürk Havalimanında incelemelerde bulunduktan sonra Özel Harekat Şube Müdürlüğünü ziyaret edecek

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 09 Aralık 2016 19:11, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58
Darbe komisyonu Atatürk Havalimanı'nda

Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, Atatürk Havalimanı'nda incelemelerde bulundu

TBMM FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu üyeleri, Atatürk Havalimanı'nda incelemelerde bulundu. Komisyon, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerin ailelerini ve gazileri de İstanbul'da ziyaret edecek.

Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile saat 17:30'da Ankara'dan İstanbul'a gelen TBMM FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu üyeleri İstanbul'daki incelemelerine başladı.

Komisyon üyeleri, Atatürk Havalimanı'nda incelemelerde bulundu. Komisyon 3 gün boyunca Atatürk Havalimanı dışında, Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Çengelköy Emniyet Amirliği,İstanbul Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde de inceleme yapacak.

AİLELERİ DE ZİYARET EDECEKLER

Komisyon, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerin ailelerini ve gazileri de ziyaret edecek.İstanbul'daki son toplantısını 11 Aralık Pazar günü gerçekleştirecek olan komisyon üyeleri; basın mensupları, akademisyenler, şehit ve gazi dernekleri temsilcileri, güvenlik düşünce kuruluşları ve '15 Temmuz kahramanları' ile müzakere toplantısında bir araya gelecek.

Gökhan ARTAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber