Şehit polis memuru Devrilmez'in acı haberi Yozgat'a ulaştı

Saldırıda şehit olan polis memuru Mustafa Kemal Devrilmez'in acı haberi memleketi Yozgat'a ulaştı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2016 16:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit polis memuru Devrilmez'in acı haberi Yozgat'a ulaştı

İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan çevik kuvvet polisi 21 yaşındaki Mustafa Kemal Devrilmez'in şehadet haberi, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesindeki ailesini yasa boğdu.

Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel ve diğer ilgililer, Devrilmez'in babası Özbay Devrilmez'in Köprücek Mahallesi'ndeki evine giderek, yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Mahalleye ve şehidin evine Türk bayrakları asıldı, evin önüne taziye çadırı kuruldu.

Şehidin babası Özbay ve annesi Şerife Devrilmez'in, hafta sonu oğullarını ziyaret için İstanbul'da bulundukları öğrenildi.

Şehit Devrilmez'in geçen yıl Yozgat Polis Okulu'ndan mezun olduğu, biri erkek 2 kardeşi bulunduğu ve bekar olduğu belirtildi.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, gazetecilere, hain bölücü terör örgütlerinin Türkiye ile uğraşmaya devam ettiğini söyledi.

Terör saldırılarının bayrağa ve memlekete olan sevgiyi azaltmayacağını, aksine çoğaltacağını vurgulayan Açıkel, "Bugün bir hemşehrimiz Mustafa Kemal şehit oldu. Biz, bir ölür bin diriliriz. Cenabı Allah rahmet eylesin, vatan sağ olsun. Terörle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Cenabı Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Şehidimizi büyük ihtimalle yarın Sarıkaya'da defnedeceğiz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber