Adana'da aile bakanlığı çalışanları adli kontrol ile serbest

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili İdris D'nin de aralarında bulunduğu 25 şüpheli serbest bırakıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Aralık 2016 12:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adana'da aile bakanlığı çalışanları adli kontrol ile serbest

- Adana merkezli, 4 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan, aralarında Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili İdris D'nin de bulunduğu 25 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, FETÖ/PDY'nin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yapılanmasına yönelik Adana, Samsun, Hatay ve Osmaniye'de gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınan 25 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Aralarında Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili İdris D. ile 2 eski il müdürünün de bulunduğu 25 şüpheli, sevk edildikleri adliyede savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarıldı. Şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FETÖ/PDY'nin Aile ve Sosyal Politikalar Adana İl Müdürlüğü yapılanmasına yönelik Adana, Samsun, Hatay ve Osmaniye'de yaklaşık iki hafta önce gerçekleştirilen operasyonlarda aralarında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili İdris D. ve 2 eski il müdürünün de bulunduğu 25 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber